OM BRIEFINGEN

Cybersikkerhed er kommet på bestyrelsens agenda, som stiller en række nye krav til sikkerhedsansvarlige og it-afdelingerne i de danske virksomheder, i forhold til samarbejde og kommunikation om risici og beskyttelse af virksomheden. Det kræver et samarbejde mellem partnerne der skal kunne tale samme sprog og forstå hinandens udfordringer. 
 

Arrangementet henvender sig til
Arrangement er for dig som er interesseret i at lære mere om hvilke cybersikkerheds udfordringer danske virksomheder står overfor og hvordan man får cybersikkerhed længere op på agendaen hos ledelsen og bestyrelsen. Derudover får du mulighed for at debattere emnerne og slutte af med networking. 

Der vil være screening af deltagere. Hvis du ønsker at komme i betragtning til eventet, skal du skrive dig op via tilmeldingssiden.


Du kan møde
Fra sikkerhedsvirksomheden Dubex A/S kan du opleve Jacob Herbst, CTO og partner, fortælle om de strategiske udfordringer det ændrede geopolitiske trusselsbillede medfører for danske virksomheder. Den stigende cybertrussel udfordrer virksomhederne og kan i yderste konsekvens koste virksomhederne livet og er derfor blevet et krav at have med på bestyrelsens risiko-radar. 

Jan Johansen, Regional Director hos Check Point,  vil tale om hvilke elementer og strategier man skal satse på, hvis man ønsker både at være effektiv, optimere ressourceforbruget samt at opretholde de mest aktuelle forsvarsværker over for de trusler virksomheders digitale infrastruktur møder.
Jan vil komme ind på hvordan man kan forberede sig på, hvis det værste skulle ske - at organisationen rammes af et voldsomt cyberangreb - og sørge for at man hurtigt kommer på benene igen, samt kan rapportere effektivt fra hændelsen 

Kirsten Hede, projektdirektør for Bestyrelsesforeningens Center for Cyberkompetencer, vil med sin præsentation give indblik i hvordan cybersikkerhed er på bestyrelsens agenda og hvordan den kan blive bedre forankret i virksomheder - og dermed prioriteres højere. 


Mellem indlæggende er der indlagt tid ved bordene hvor emnerne bearbejdes og hvor man kan vende sine egne erfaringer med de øvrige deltagere.

Arrangementet er målrettet personer der sidder i ledelser og bestyrelser eller som er i direkte kontakt med ledelseslaget i en virksomhed. 

TALERE

Kirsten Hede
Kirsten Hede
Bestyrelsesforeningens Center for Cyberkompetencer
Projektdirektør
Jacob Herbst
Jacob Herbst
Dubex
CTO
Jan Johannsen
Jan Johannsen
Check Point Software Technologies
SE Director
Henning Mølsted
Henning Mølsted
Ingeniøren
redaktionschef

PROGRAM

1:00 PM - 1:10 PM
Henning Mølsted, Ingeniøren
 
1:10 PM - 1:35 PM
Jacob Herbst, Dubex
 
1:35 PM - 2:00 PM
Jan Johannsen, Check Point Software Technologies
 
2:00 PM - 2:15 PM
 
 
2:15 PM - 2:30 PM
 
 
2:30 PM - 2:55 PM
Kirsten Hede, Bestyrelsesforeningens Center for Cyberkompetencer
 
2:55 PM - 3:10 PM
 
 
3:10 PM - 3:25 PM
Kirsten Hede, Bestyrelsesforeningens Center for Cyberkompetencer
Jacob Herbst, Dubex
Jan Johannsen, Check Point Software Technologies
Henning Mølsted, Ingeniøren
 
3:25 PM - 3:30 PM
Henning Mølsted, Ingeniøren
 
3:30 PM
 
 

PRAKTISK INFORMATION

Arrangør: Version2

IDA MØDECENTER
Kalvebod Brygge 31-33
1577 København V

Gode parkeringsmuligheder og tæt på Københavns Hovedbanegård.

Topmoderne konferencefaciliteter.

Eventet er tilrettelagt og produceret af Ingeniørens kommunikationsbureau Tech Relations.

Kontakt vores konsulenter for specifikke spørgsmål:

Henrik Ulander
Program & Tilmelding
heu@ing.dk

Helle Kirk
Seniorkonsulent
hek@version2.dk

Helle Francois Andersen
Commercial Brand Manager
hfa@version2.dk