OM EVENTET

I disse år foregår der ikke blot en intensiv konkurrence om at rekruttere it-professionelle. Der foregår også en kamp om brande sig som attraktive faglige, sociale og meningsfulde arbejdspladser over for en af de mest eftertragtede og kritiske faggrupper: IT-professionelle.

Derfor er mange virksomheder i disse år i gang med et skifte over mod at positionere som digitale arbejdspladser. Det gælder bl.a. for en lang række industrivirksomheder, som traditionelt har efterspurgt ingeniørprofiler inden for maskin, produktion, logistik, supply chain og lign. Disse virksomheder skal nu i stigende grad ansætte nye faggrupper softwareudviklere, it-arkitekter og data scientist.

På dette rekrutteringsseminar kan du blive klogere på IT-specialisternes kompetencer, jobpræferencer og adfærd og du kan høre oplæg fra talent attraction specialister og analytikere, der deles deres viden og målgrupperne og erfaringerne med at aktivere den. Endelig bliver der naturligvis tid til at netværke.

Seminaret henvender sig til alle som arbejder med HR, rekruttering, employer branding og ledelse i ingeniør og it-virksomheder

Seminaret livestreames d. 25. april 2023.

Hvis du ikke har tid til at deltage live så tilmeld dig, så vi kan sende dig optagelsen efterfølgende.

UNIK DATA OM MÅLGRUPPERNE

Teknologiens Mediehus har i kraft af sine mange berøringsflader med tekniske specialister, softwareudviklere og it-professionelle unik data og en stor viden om de tekniske målgrupper, som kan sættes i spil i forhold til employer branding og rekruttering. 

Teknologiens Mediehus er Danmarks største B2B-mediehus med fokus på naturvidenskab og ny teknologi. 

Blandt vores medier og platforme er Ingeniøren, Tech Management, Pro-medierne samt Version2 og Ingeniøren Jobfinder, der er vært denne eftermiddag.

TALERE

Daniel Bergsagel
Daniel Bergsagel
Teknologiens Mediehus
Bureauchef Tech Relations
Dennis Roi Hansen
Dennis Roi Hansen
Teknologiens Mediehus
Chef
Erik Frølund
Erik Frølund
3Shape
Employer Branding Specialist
Ulrik Romme
Ulrik Romme
IDA
Teamleder

DAGENS PROGRAM

tirsdag den 25. april 2023
14.00 - 14.05Velkommen 
14.05 - 14.25Analyse: IT-professionelles særlige jobpræferencer og hvad de betyder for rekrutteringstilgangen?  
14.25 - 14.45It-specialisterne vs. ingeniører: Sådan gjorde Danmarks største ingeniørnetværk IDA sig attraktive overfor it-specialisterne.

Ingeniørforeningen IDA har på få år formået at forøge sin medlemsskare med it-specialister, der nu udgør den næststørste gruppe af medlemmer. IDA deler data som sammenligner it-medarbejdere med ingeniører og fortæller om arbejdet med it-ledere i fokusgrupper.

14.45 - 15.05Sådan aktiverer du it-specialisterne på medieplatforme

Hvad er det i virkeligheden der interesserer it-speciallister og hvordan kan du udnytte det? Vi ser på trafikdata fra vores medieplatforme, der er målrettet denne målgruppe og viser eksempler på indhold, der fungerer bedre end andet.

15.05 - 15.253 fejl jeg begik i mødet med IT-specialist målgruppen

Erik Frølund er Employer Branding-specialist i 3Shape, der i dag er en softwaretung virksomhed, der i sin tid udsprang af et ingeniør-miljø på DTU. Virksomheden rummer begge medarbejdergrupper og Erik Frølund vil give et indblik i, sine overvejelser når det gælder at brande sig for at rekruttere it-specialister.

15.25 - 15.30Spørgsmål og afrunding 

Arrangør: VERSION2

Praktisk information:

Eventet bliver livestreamet på dagen. For at få adgang til livestreamet skal du klikke på eventlinket i den mail du har modtaget efter tilmelding. Så vil du kunne se "livestream" knap i menuen. 

Har du problemer med livestream så prøv at anvend en anden Browser. Vi anbefaler at bruge Chrome eller Edge. 

Eventen er tilrettelagt og produceret af Ingeniørens kommunikationsbureau Tech Relations.