Back-up strategi er nøglen til hurtig genopretning

Danske virksomheder er usikre – i mere end én forstand. For ud over den håndgribelige risiko for huller i it-sikkerheden, hersker tvivlen på mange direktionsgange. Er vores digitale kronjuveler beskyttet godt nok? Hvem har ansvaret i tilfælde af en læk i datacenteret? Hvad er prisen for at købe hackede data fri? Og hvor hurtigt kan vi være tilbage i drift efter et angreb?

Der finder ransomware-angreb sted hvert 11. sekund. De ødelægger missionskritiske systemer, forårsager uplanlagt nedetid for deres intetanende ofre og de globale omkostninger løber op i mere end $20 milliarder årligt. Heldigvis sikrer backup, en sidste forsvarslinje at falde tilbage på, når man udsættes for et ransomware-angreb.

Men blot at lave kopier af dine data gør dig ikke uovervindelig mod cyberangreb. Avancerede ransomware-angreb har også formået at infiltrere sikkerhedskopier, hvilket efterlader organisationer med meget lille chance for at gendanne infrastrukturen. Derfor begynder it-professionelle at implementere ”immutable backup” som en del af deres recovery strategi.

Tilmeld dig og hør hvordan. 

Vi går desuden i detaljer med: 

  • Immutable copies  
  • 'Hardening' af backup-miljøet '
  • Sikker restore
  • Separation of duties 
  • Automatisering
  • Komplet recovery

Og en masse andre best practises eksempler for hvad du kan gøre for at sikre din virksomheds backupdata.

Eventet bliver livestreamet

Torsdag den 15. juni kl. 10.00 til 11.00 

Hvis du er forhindret i at se med live, kan du stadig tilmelde dig og få tilsendt hele optagelsen efter udsendelsen. 

Mød panelet

Karsten Dreyer Lund
Karsten Dreyer Lund
Atea
Solution Architect
Rune Juhl
Rune Juhl
Atea
Open source architect
Jonas Schou Larsen
Jonas Schou Larsen
Ingeniøren/Version2
Vært

Udsendelsen i overskrifter

10:00 AM - 10:05 AM

Vores vært byder velkommen til dagens briefing. 

Jonas Schou Larsen, Ingeniøren/Version2
10:05 AM - 10:25 AM

Som last line of defence, skal du have sikret en backupkopi, der ikke kan kompromitteres af hackere eller insiders. Vi går tæt på trusselsbilledet, og viser eksempler på, hvordan man sammensætter en backup løsning, der er nem at drive i hverdagen og som samtidig sikrer mod interne og eksterne trusler.

Karsten Dreyer Lund, Solution Architect, Backup Services, Atea

 
10:25 AM - 10:50 AM

Mens der er et stort fokus på at sikre data, er der ofte ikke lige så godt styr på de ting der skal benytte de værdifulde data. Hvordan sikrer vi at vores recovery er komplet, og at alt er tilbage ved det gamle, og hvordan sikrer vi at vi ikke introducerer supply chain attacks når vi i al hast skal genoprette en stor og kompleks infrastruktur?

Rune Lund, Open Source Architect, Atea

 
10:50 AM - 11:00 AM

De sidste spørgsmål fra seerne inden afrunding af briefingen