STIL KRAV TIL DIT NETVÆRK

Vores måde at tilgå IT løsninger og data udvikler sig hurtigt i disse år, og der er mange ubekendte faktorer i både brugeradfærd, lovgivning og politik. Det giver både helt nye muligheder – og helt nye potentielle hovedpiner for de netværksansvarlige.

Hvordan navigerer virksomheder bedst i et marked i konstant udvikling, så man får en god og sikker løsning mange år frem i tiden? Det kan du blive klogere på i dette webinar.

Marie Skouenborg og Uffe Traberg fra GlobalConnect gennemgår fire vigtige spørgsmål, du bør stille din netværksleverandør – og giver dig indblik i, hvad du bør forvente som svar.

OM GLOBALCONNECT

I over 20 år har GlobalConnect bundet Norden sammen med digital infrastruktur. Mere end halvdelen af al datatrafik i Danmark går via GlobalConnects netværk, og GlobalConnect kan som de eneste levere et sammenhængende IT-setup – fra fiber i jorden til data i skyen.

PÅ BRIEFING GENNEMGÅS: 

  1. Hvordan er alt forbundet? Et effektivt, intelligent netværk forbinder medarbejdere, data, systemer og lokationer i ét samlet netværk, hvor alt spiller sammen.

  2. Hvordan er det sikret? Cybersikkerhed er en enorm risikofaktor i dag. Et angreb kan lægge virksomheden ned, men det er samtidig umuligt at gardere sig fuldstændig. Derfor er det nødvendigt med både en plan A, B og C.

  3. Hvem har ansvar for hvad? Det er komplekst at bygge et intelligent netværk, som passer præcis til jeres behov – og samtidig sikre ressourcer til at udvikle jeres forretning. Derfor skal ansvaret for netværket ligge det rette sted.

  4. Hvordan sikrer I fuld kontrol og overblik? I bør til enhver tid have adgang til det fulde overblik over jeres netværk, produkter og incidents – og ikke mindst muligheder for at kontrollere og justere efter behov.

Marie Skouenborg ser desuden på de seneste trends i markedet og forklarer, hvordan de globale trends afspejles på det nordiske marked.  

MØD TALERNE

Marie Skouenborg
Marie Skouenborg
GlobalConnect
Director - Strategy & Business Development
Uffe Traberg
Uffe Traberg
GlobalConnect
Head of Customer Solutions & Services
Thomas Djursing
Thomas Djursing
Ingeniøren
Vært

DAGENS PROGRAM

10:00 AM - 10:05 AM

Vores vært, Jonas Schou Larsen, byder velkommen til dagens Version2 briefing. 

10:05 AM - 10:50 AM

Eksperterne fra GlobalConnect zoomer ind på de områder, du skal være særligt opmærksom på, når du skal vælge leverandør

10:50 AM - 11:00 AM

Vi tager de sidste spørgsmål fra seerne