Temaer

Har du og din virksomhed et produkt, der skal frem i lyset, så har du her en unik chance for at præsentere og demonstrere egenskaber og anvendelighed i vores studie.

Som altid er der en direkte interaktion med gæsterne på briefingen, som kan stille uddybende spørgsmål til mulighederne med netop dit produkt i gæstens situation.

Budskabet om fordelene ved at arbejde i netop jeres virksomhed kan tiltrække endnu flere dygtige kommende kollegaer.

Ved disse briefinger har vi ofte to folk fra din virksomhed - typisk en kombination af en leder, der mangler kandidater og en person, som kan fortælle om hverdagen hos jer.

Få løbende spørgsmål fra de tilmeldte seere under briefingen.

Ingeniøren kører mange temaer i løbet af året. Fremtidens jernbane, cybersikkerhed, grøn omstilling og mange flere.

Ved at booke en briefing under et tema, kommer du med i den dagsorden, vi sætter både off- og online.

Bliv en del af det lokomotiv, vi sender afsted, og få glæde af synergien mellem en podcast, avis og et omfattende online univers, som ender med at løfte din briefing op i en større sammenhæng.

Aktuelle emner og nyheder behandles hver dag af vores toptunede redaktion af journalister.

Når emnerne bliver store nok, så arrangeres der en redaktionel briefing, hvor relevante virksomheder inviteres med i studiet for at tale om aktuelle emner.

Sammen med et sponsorat får du en ny rolle som ekspert og thought leader i selskab med vores dygtige journalister og øvrige eksperter i studiet.

Eventformat

På en online briefing får du adgang til deltagere fra hele landet. Del din ekspertviden og kom i kontakt med vores faglige publikum via vores solidt eksponerede platform. En online briefing varer ca. 1 time. Vi rådgiver om emne og vinkling baseret på målgruppen. 

Det er en eksklusiv eksponeringsmulighed, da der ikke er begrænsning på antal tilmeldte. Der er også rig mulighed for at komme direkte i kontakt med deltagerne, da der er mulighed for live Q&A.

Vi tilbyder professionelle studieforhold og kan afvikle din briefing live eller optage den på forhånd.

Eksempel: 
Online briefing cases

Et fysisk event der varer 2,5 - 3 timer hvor et aktuelt emne tages under behandling. I deler jeres viden inden for et givent tema sammen med eksperter, som vi har inviteret.

Det er en effektiv måde at møde et publikum, der har fokus på problemstillinger, som I har løsninger på, og en helt unik mulighed for at indtræde i rollen som thought leader. 

Vi klarer alt det praktiske op til, under og efter eventet. Det eneste I skal gøre er at levere talere til programmet.

Vi står for segmenteret rekruttering af de rette deltagere gennem vores medier og databaser samt alt det praktiske i forbindelse med afvikling af eventet.     

Det er en eksklusiv eksponeringsmulighed, da der kan være mellem 50-100 deltagere.

Det giver også mulighed for direkte kontakt og netværk med målgruppen efter endt arrangement. 

Eksempel:
IT-sikkerhed i SMV’er - en temabriefing, der blev afholdt sidste år af vores fagmedie Ingeniøren. Der var 3 oplæg i alt fra hhv. partnere og eksperter inviteret af Ingeniøren samt 90 deltagere.

En konference afholdt af os er et heldags-event hvor et fagligt tema belyses fra flere vinkler. Her vil cases fra virksomheder og organisationer tjene til inspiration og ny viden. 

Deltagerne er specialister inden for deres felt og influenter i deres egne organisationer.

Vores partnere optræder sammen med kunder, og de fælles erfaringer understøtter troværdigheden. Det selvfølgelig oveni, at vores relevante fagmedie står som afsender.

Samtidig er det muligt at udstille med en stand på konferencerne. Til en heldagskonference vil der være plads til 200-400 deltagere.

Eksempel: 
V2 Analytics – en konference med fokus på hvordan virksomheder effektivt anvender data til at analysere og træffe forretningskritiske beslutninger.
V2 Compliance – en konference med en bred vifte af cases fra forskellige brancher, der alle har arbejdet minutiøst med GDPR, håndtering af data, anvendelse af teknologi til understøttelse af dette arbejde mm.

Messen er vores største eventform.

Denne type event indebærer et stort antal udstillere og mulighed for jeres virksomhed for at ”optræde” i selvstændige break-out sessions. Det kører normalvis over to dage og besøgstal tælles i tusinder.

I møder nuværende og kommende kunder i en uformel sammenhæng, hvor salg, faglighed og networking er omdrejningspunktet.

Eksempel:
V2 Security - en messe afholdt over to dage i Øksnehallen. Bedre kendt som Danmarks største it-sikkerhedsmesse og bliver arrangeret af vores it-medie Version2.

Der er omkring 80 udstillere, 3500 deltagere og 120 seminarer og keynotes.    

Læs mere om V2 Security under cases.

Udbytte

Du får en leadliste og permission til at kontakte alle deltagere efterfølgende.

Vi står for tilmeldingsside for eventet samt co-branded markedsføring til relevante målgrupper via mediesites og direct mails.

Med andre ord får du fuld eksponering til de relevante segmenter via vores medier. 

Du har mulighed for direkte dialog og Q&A med deltagerne.

Vores Audience afdeling målretter markedsføringen af eventet til din specifikke målgruppe. For os handler det om kvaliteten af de leads, du får frem for kvantiteten. 

Vores medie står som arrangør og afsender på eventet.

Vi assisterer med det rette indhold, tilrettelægger udsendelsen og sørger for værtsskabet fra en af vores in-house eksperter. 

Få mere at vide