The briefing was a great way to reach a large audience of engineers, with relevant, targeted content. We had the opportunity to give an introduction to our technology, and soon after we had positive outcomes. Besides the great reception during the event, we also had people reaching out after the brief to mention that they became interested in IOI following the presentation.

Nurturing the technical talent in Denmark is very important for us and this is a great opportunity to do so. The briefing was well organized, the production was professional and it was clear that it was in both our interests to give something to the audience that is worthwhile and of quality

Marina Surdu
Talent Acquisition & Employer Branding Specialist, IO Interactive

Som et led i vores markedsføring af vores produkter, bestilte vi en briefing hos Ingeniøren, og fik hurtigt en fornemmelse af, at de var ovenpå situationen. Møderne op til fik skærpet vores indhold, og vi fik på den måde vores budskab skarpere.

På dagen var det tekniske personale i topform, og vi blev taget godt imod med en behagelig stemning. Det er ikke hver dag, vi går live foran hundredevis af tilskuere, så det hjalp os med at hurtigt finde os til rette i studiet og udsendelsen gik uden problemer.

En live-briefing giver os en unik mulighed for dialog med seerne. De spørgsmål, der kommer ind via live-chatten er en direkte linje til vores segment, og med den samtale fik vi tryktestet os selv. Det er en god måde, at sætte sig selv i spil og møde de mange ingeniører og tekniske personale, der ser med.

Grunden til at vi valgte Ingeniøren som platform er den direkte adgang til deres store database af relevante profiler i vores målgruppe, og at vi oplevede en one-stop-solution, der tog hele oplevelsen fra start til slut. Lige fra markedsføring over afvikling til en listen af personer, der tilmeldte sig vores briefing.

Rikke Nørgaard
Marketing Manager, Bosch Rexroth

Som en del af vores samarbejde med Teknologiens Mediehus og som led i vores employer branding strategi, har vi afholdt Ingeniørens online briefing session med stor success. Briefingen gav os en unik mulighed for at præsentere vores virksomhed og det vi arbejder med både lokalt og globalt – i dette tilfælde som verdens største sikkerhedsrådgiver – og om hvordan det er at træde ind i Accenture som ny medarbejder.

At udkomme på en platform som Ingeniøren online er særlig værdifuldt og relevant, fordi målgruppen og publikum er de talenter, som vi søger. Undervejs i briefingen kan publikum stille spørgsmål via et live kommentarspor, hvilket gør formatet meget mere relevant og interessant, fordi det bliver en samtale fremfor envejskommunikation. Alt sammen bundet sammen og faciliteret på bedste vis af Teknologiens Mediehus.

Natalie Birk
Nordic Talent Brand Lead, Accenture

Få mere at vide