CASE: V2Security

Danmarks største messe for IT-sikkerhed. Hvert år tager de mere end 3,000 deltagere til Øksnehallen for at opleve 80 udstillere og mere end 100 seminarer, som fortæller om den nyeste viden om it-sikkerhed, cloudløsninger, compliance og nyudviklet teknologi.

Banebrydende lokale og internationale eksperter har fylder scenerne med inspirerende oplæg, hvor man bl.a. har kunne møde: Max Schrems (noyb), Graham Doyle (Irlands Datatilsyn), Mikko Hypponen (WithSecure), Per Thorsheim (bankID), og Klaus Larsen (Region Nordjylland).

Branche: Cybersikkerhed

Keywords: Fysisk event, messe, udstilling, show

Målsætning: Være den bedste cybersikkerhedsmesse i Danmark og lade branchens aktører mødes.

Læs mere og book din plads her til næste V2Security

CASE: ENTRUST

Denne virksomhed har mange værktøjer inden for cybersikkerhed for virksomheder. I dette tilfælde var emnet Identity Access Management (IAM) og Multifaktor godkendelse.

Med i studiet var en IT-chefen fra Experimentarium, der netop havde implementeret løsningen. Han fortalte om, hvorfor og hvordan de fik implementeret en Entrust IAM-løsning. Hvilke udfordringer løste det, og hvordan får man hele staben over på en ny portal, og lærer dem en ny måde at arbejde på?

Branche: Cybersikkerhed

Keywords: IAM, sikkerhed, software, digitalisering

Målsætning: At vise Entrusts løsninger frem ved hjælp af en faktisk case, der anvender dem hver dag.

Se Entrusts briefing "IAM for alle" - brugervenlig SSO-portal giver adgang for alle

Læs mere om Entrusts IAM-løsning her

CASE: IO Interactive
Det danske spilstudie IO Interactive har mange digitale mord på samvittigheden med deres verdensberømte Hitman-spilserie. De kom i studiet for at fortælle om mulighederne med deres egen game engine, Glacier, og for at invitere indenfor til nye kollegaer.

At designe og udvikle AAA-spil kræver hundredevis af mennesker i flere år, og det er en kompliceret og teknisk opgave. Derfor ville IO Interactive sørge for at holde sig i spidsen af branchen ved at vise mulighederne i virksomheden ved hjælp af denne briefing.

Branche: Spiludvikling

Keywords: Rekruttering, branding, indblik

Målsætning: Rekruttering af teknisk personale

Se IO's briefing "Powering HITMAN: An introduction to Glacier - a AAA game engine"

Læs mere om IO Interactive og deres produktioner her

CASE: Forsvaret

Det danske forsvar var på udkig efter nye kandidater til deres våben- og teknikofficersuddannelse. Til det formål havde de deres rekrutteringsspecialist inde sammen med officerer fra Søværnet og Luftværnet til at fortælle om uddannelsen og mulighederne i den.

Med ca. 21.000 ansatte mænd og kvinder er Forsvarsministeriets koncern en af Danmarks største og mest alsidige arbejdspladser. Det er en højteknologisk virksomhed med fleksible arbejdspladser og løbende kompetenceudvikling.

Branche: Uddannelse

Keywords: Teknisk uddannelse, Forsvaret, rekruttering

Målsætning: Rekruttering af tekniske kandidater til uddannelse i forsvaret

Se Forsvarets briefing "Sådan bliver du teknisk leder i Forsvaret"

Læs mere om mulighederne for uddannelse hos forsvaret her

CASE: COMSOL

Comsol leverer software til prototyping og simulation af produkter, design, enheder og processer. Deres multifysikværktøj giver dig et klart overblik over stresspunkter, svagheder og indeholder samtidig muligheden for at forbedre og optimere.

Virksomheden ønskede at eksemplificere dette komplekse værktøj for det tekniske publikum. I en kombineret demonstration og case-briefing får Comsol gang på gang talt med det helt rigtige publikum og illustreret mulighederne i værktøjet.

Branche: Produktion

Keywords: Digitalisering, digital tvilling, prototyping

Målsætning: Fortælle om optimering og digital prototyping i den seneste version af software. Skabe interesse om produktet.

Se Comsols briefing "How to: Digital topologi-optimering udfaser dyrtkøbte prototyper"

Besøg Comsols website her

Få mere at vide