OM BRIEFINGEN: MODELLERING AF SENSORER VIA KONKRETE EKSEMPLER 

Sensorer er naturligt multifysiske, da de typisk oversætter en energiform til et elektrisk signal, som så kan viderebehandles Med IOT og sensorer påmonteret droner, kan flere og flere ting måles som en del af f.eks. prædiktivt vedligehold. Forudsætningen for en korrekt måling, er en god sensor. I denne briefing fokuserer vi på arbejdet med virtuelle sensorer og hvordan de kan bruges til at optimere performance af et nye sensordesign. Opbygningen af en virtuel sensor er med COMSOL Multiphysics identisk på tværs af anvendelsen, og vi vil under briefingen give flere  forskellige eksempler på, hvordan en model kan opbygges og anvendes. 

Du vil blive præsenteret for eksempler på, hvordan multifysiske simuleringer kan beskrive systemer hvori transducere indgår – disse simuleringer giver både mulighed for optimering af designet mhp performanceparametre, og løfter også den kvalitative forståelse af systemers opførsel med mulighed for loop-back i design processen

OM COMSOL 

COMSOL har netop udgivet version 6.0 af deres software COMSOL Multiphysics. Værktøjet der sætter dig i stand til at digitalt teste dine produkter under stort set alle tænkelige omstændigheder. Varme, flow, mekanisk belastninger, strøm, kemi eller akustik - du definerer selv rammerne.

For at se Comsol's Privacy Policy gå til www.comsol.com/privacy. For yderligere information kontakt COMSOL på www.comsol.com/contact. Vær opmærksom på at COMSOL vil følge op på alle tilmeldte omkring dette event og andre relaterede spørgsmål.

DELTAG OG FÅ NY VIDEN OM:

Sensorer er naturligt multifysiske, da de typisk oversætter en energiform til et elektrisk signal, som så kan viderebehandles. Et overblik over hvad der kan lade sig gøre med moderne optimeringsværktøjer

  • Et indblik i hvilke kompetencer der kræves for at gå i gang med optimering
  • En forståelse for hvad der kræves af den bagved liggende model

Softwaren bliver demonstreret, og du har mulighed for at stille spørgsmål direkte til direktør Thure Ralfs fra COMSOL og Managing director Lene Gottrup Barfod fra resolvent. 

HVEM DELTAGER

Målgruppen for briefingen er alle der arbejder med udvikling af sensorer eller med multifysisk modellering. Eksemplerne undervejs kommer fra en bred vifte af brancher, bl.a. Grøn energi (elektrolyse, brændselsceller og batterier), Procesudstyr, Pharma samt høreapparater og højttalere. 

Du er måske udviklingsingeniør, maskiningeniør, industriel designer/produktudvikler. Eller du arbejdes med robotteknologi, automation eller forskellige typer af test. 

DAGENS GÆSTER I STUDIET

Jakob Møllerhøj
Jakob Møllerhøj
INGENIØREN
Vært
Thure Ralfs
Thure Ralfs
COMSOL
Direktør
Lene Gottrup Barfod
Lene Gottrup Barfod
resolvent
Managing Director

DAGENS PROGRAM

torsdag, december 15, 2022
10:00 AM - 10:05 AMVelkomst og introduktion

Vores vært byder velkommen til dagens Ingeniøren briefing. 

10:05 AM - 10:50 AMSeneste nyt inden for multifysisk simulering

Se eksempler på hvordan industrien udnytter teknologien. Lene og Thure diskuterer mulighederne og viser hvordan man kan trække brugbare resultater ud af simuleringerne.

10:50 AM - 11:00 AMLive Q&A

Vores vært, Jakob Møllerhøj, modererer en debat med dagens talere og tager imod spørgsmål fra seerne

Arrangør: Ingeniøren

PRAKTISK INFO

Eventet bliver livestreamet på dagen. For at få adgang til livestreamet skal du klikke på eventlinket i den mail du har modtaget efter tilmelding. Så vil du kunne se "livestream" knap i menuen. 

Har du problemer med livestream så prøv at anvend en anden Browser. Vi anbefaler at bruge Chrome eller Edge. 

Eventen er tilrettelagt og produceret af Ingeniørens kommunikationsbureau Tech Relations.