GENERATIV AI - brug det professionelt 

Først blev vi imponeret af billedgeneratoren DALL-E. Siden har verdenen forbløffet set Chat-GPT komme med svar på eksamensopgaver, skrive bryllupstaler og imitere Nick Cave tekster.

GPT-motoren er nøglen, og de kommende versioner gør kun mulighederne endnu større. Forstå motoren og metodikken, og du bliver i stand til at tilrettelægge opgaver, workflow og processer på en helt ny måde.

Briefingen giver indsigt og inspiration til, hvordan teknologien adopteres i virksomheder og organisationer. Med hjælp fra en række frontløbere pakker vi hypen ind i en række hverdagseksempler, der demonstrerer hvordan generativ AI indarbejdes i opgaver og processer. Det er både tankevækkende og skelsættende.

ONLINE BRIEFING HOS VERSION2
17. april kl. 09.00 - 11.35

SÅDAN TILTRÆKER DU IT-TALENTER TIL INDUSTRIEN 

Industrivirksomheder og ingeniørvirksomheder er i hård konkurrence med it-branchen om at gøre sig attraktive og relevante overfor it-udviklere, it-arkitekter, data scientists og andre it-specialister.

Dette event vil give dig indsigt i målgruppens præferencer i forhold til arbejdspladser, og giver dig nogle redskaber til at kommunikere mere effektivt med it-specialisterne.

Eventet retter sig til hr-professionelle og employerbranding-ansvarlige i industri- og ingeniørvirksomheder.

ONLINE BRIEFING HOS VERSIONog INGENIØRENS JOBFINDER
25. april kl. 14.00 - 15.30